Lead Engineer W (Regio Rotterdam)

Ontwerp duurzame en tegelijkertijd inventieve werktuigbouwkundige installaties. Installaties die precies passen bij de wens van een klant. Denk mee, adviseer en maak van een concept de juiste detailtekening.

Ontwerp duurzame en tegelijkertijd inventieve werktuigbouwkundige installaties. Installaties die precies passen bij de wens van een klant. Denk mee, adviseer en maak van een concept de juiste detailtekening.

Over de functie

Tijdens de engineeringsfase van een project is jouw bijdrage onmisbaar. Want dat is het moment waarop het ontwerp belangrijk is. Je wordt daarom al snel aangesloten het project, tijdens de DO fase (het ontwerp is er, nu is het tijd voor de technische uitwerking) en richting de uitvoering.   

Dit is jouw bijdrage aan een project.

  • Tijdens de DO fase denk je mee over de engineeringsvraagstukken die belangrijk zijn voor het project, bijvoorbeeld over de coördinatie, principeschema’s en productieselectie.
  • Je denkt mee over belangrijke engineerszaken en adviseert de teamleider.
  • Natuurlijk heb je een rol in het uitwerken van de ontwerpen: je maakt van  installatieconcepten detailtekeningen. 

Steeds werk je samen in een team dat bestaat uit bouwkundige collega’s én collega’s met veel kennis van de installatietechniek. Bij de organisatie waarvoor Werfum werft wordt namelijk veel kennis gecombineerd: voor de mooiste projecten. Al die projecten worden uitgewerkt in BIM. Dat is ook handig als er onverhoopt problemen zijn. Werk je nog niet in BIM-systemen? Dan leer je het tijdens je werk. 

Kort samengevat: je bent specialist omdat je bedenkt, berekent, uitwerkt en samen met je team aanspreekpunt bent voor het project of de klant. Heel erg veelzijdig dus, deze baan!

Vacaturedetails

Locatie
Rotterdam
Salarisindicatie
€4300 – €5372
Dienstverband
Vast (vanaf 32 uur)

Jouw werkgever

Jouw werkgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van moderne gebouwen, waar ze zowel het onderdeel bouw als installatie zelf oppakt. Geen losse aannemers, maar alle expertise in eigen huis. En dat werkt!  Bij deze organisatie komen techniek en IT samen, en dat allemaal voor opdrachten in de bouw. En dat samen geldt niet alleen voor de specialisaties van het bedrijf. Het geldt ook voor het werken: je zit en werkt letterlijk naast elkaar. En je puzzelt naast elkaar! Er is geen strakke manier van werken die voorschrijft hoe het altijd gaat. Je bepaalt samen hoe je een vraag aanpakt. Dat doe je met ruim 150 collega’s die ook voor de andere onderdelen van de organisatie werken.

Wij bieden

  • Uitdagende projecten waaraan je alleen als professional, maar ook zeker als team binnen de organisatie werkt
  • Je ontvangt een uitstekend pensioen, 25 vakantiedagen, adv-dagen en alle overige voorwaarden uit de cao
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.300,- tot € 5.372,- op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. 
  • Flexibiliteit. Later beginnen of eerder stoppen is geen probleem
  • Een functie voor 32-40 uur
  • Een auto van de zaak
  • Een werkomgeving waar professionaliteit en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden
  • Deel je ideeën en draag ook zelf bij aan de zeer waardevolle cultuur

Wij vragen

  • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Het bedrijf heeft je echt nodig en daarom kun je jouw ervaring meteen in de praktijk brengen. 
  • Je kunt zelfstandig werken, maar wilt ook heel graag samenwerken in dat team met andere professionals.
  • Minimaal mbo-opleidingsniveau met een afgeronde opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek.
  • Je weet wat Stabicad, Vabi en UAV-GC zijn.
  • En natuurlijk: jij wilt werken aan kwaliteit!

Interesse in deze baan?

Peter beantwoord je vragen graag telefonisch via 06-82785910 of via de mail. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook. Past deze functie niet helemaal? Neem dan contact op met Peter om te bespreken welke andere mogelijkheden er wél zijn. Bij dit bedrijf of bij een van de andere organisaties die de mooiste vacatures delen met Werfum Professionals.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Peter Stemerding van Werfum professionals op 06-82785910.

Solliciteren


98156

22119

Lead Engineer W (Regio Rotterdam)