Engineer elektrotechniek (Regio Rotterdam)

Indrukwekkende bouwprojecten in en rond Rotterdam hebben binnenkort één ding gemeen: een engineer die de elektrotechnische installatie ontwerpt. Van concept tot detailtekening. Die engineer elektrotechniek ben jij.


Indrukwekkende bouwprojecten in en rond Rotterdam hebben binnenkort één ding gemeen: een engineer die de elektrotechnische installatie ontwerpt. Van concept tot detailtekening. Die engineer elektrotechniek ben jij.


Over de functie

Je werkt aan unieke utiliteitsprojecten in en rond Rotterdam. Bijvoorbeeld de bouw van een scholencomplex of een zeer vooruitstrevend en duurzaam overheidsgebouw. En dat werken doe je samen met een integraal team. Elk teamlid heeft een eigen specialisme en jij bent de professional als het gaat om engineering. Vooral aan het begin van het project ben je belangrijk: bij het ontwerpen van (complexe) elektrotechnische installaties. In dat ontwerp verwerk je uiteraard de wensen van de klant. Ook tijdens de volgende fases blijf je betrokken bij het project. Tijdens de DO fase en richting het Uitvoeringsgereed Ontwerp, de UO fase. Jouw werk in het kort:

  • Je kent de wensen en verwachting van de klanten.
  • Aan de hand van die wensen ontwerp je duurzame en uitdagende installaties: van installatieconcept tot werktekening.
  • Tijdens de DO fase denk je mee over bijvoorbeeld de coördinatie van projecten, principeschema’s en de keuze voor leveranciers.
  • Richting de UO fase maak je van installatieconcepten detailtekeningen.

We noemden het al: je werkt steeds samen in een team van specialisten. Dat zijn bouwkundige collega’s en professionals in de werktuigbouwkunde en natuurlijk elektrotechniek. Projecten worden verwerkt in BIM. Ook als je daar nog niet veel of geen ervaring mee hebt: reageer wel op deze functie. De organisatie leert het je heel graag.


Vacaturedetails

Locatie
Rotterdam
Salarisindicatie
€4300 – €5400
Dienstverband
Vast (vanaf 40 uur)

Jouw werkgever

Bij deze organisatie komen techniek en IT samen, en dat allemaal voor opdrachten in de bouw. De utiliteitsprojecten lopen enorm uiteen met opdrachten in nieuwbouw, transformatie of renovatie van overheidsgebouwen, onderwijsinstituten of museums. Dat samenkomen van specialisaties geldt niet alleen voor het bedrijf. Het geldt ook voor het werken: je zit en werkt letterlijk naast elkaar. En je puzzelt naast elkaar! Er is geen strakke manier van werken die voorschrijft hoe het altijd gaat. Je bepaalt samen hoe je een vraag aanpakt. Dat doe jij en dat doen de ruim 150 collega’s die ook voor de andere onderdelen van de organisatie werken. Vanzelfsprekend wordt jouw eigen initiatief en verantwoordelijk daarbij zeer gewaardeerd.

Wij bieden

  • Je krijgt eerst een contract van Werfum – net als trouwens ook andere collega’s die bij deze organisatie werken. Natuurlijk bieden we je in dat contract de voordelen van het bedrijf.
  • Een vaste baan na een tijdelijk contract.
  • Een functie voor 32-40 uur.
  • Salarisindicatie: € 5.300 – € 5.400, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
  • De zekerheid van unieke projecten.
  • Weet je nog niet alles? Dan leer je het tijdens je werk.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting bedrijfskunde, bouwkunde, installatietechniek, werktuigbouwkunde of infra.
  • Je hebt verstand van bouw- en installatiemethodieken, bouwmaterialen en kent het bouwbesluit. 
  • Je bent aanstekelijk enthousiast.
  • In je werk combineer je de kennis die je hebt als engineer met het samenwerken in een team. Dat vind je leuk!


Interesse in deze baan?

Peter beantwoord je vragen graag telefonisch via 06-82785910 of via de mail. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook. 

Solliciteren

Werfum werft voor deze vacature en deze organisatie. Neem contact op met Peter Stemerding. Ook als je twijfelt over je werkervaring of kennis van bijvoorbeeld BIM. Je kunt en mag in deze baan namelijk nog veel leren. Wil je bespreken welke andere mogelijkheden er zijn, bij dit bedrijf of bij een van de andere organisaties die de mooiste vacatures delen met Werfum Professionals? Laat het weten.   

Solliciteren


98156

22379

Engineer elektrotechniek (Regio Rotterdam)