BIM-modelleur elektrotechniek (Regio Rotterdam)

Als modelleur werk je als dé 3D professional in een integraal team. Tijdens het hele project, en dan hebben we het over indrukwekkend grote projecten, ben je van begin tot eind betrokken. En natuurlijk bekijk je het resultaat van jouw tekening op de bouwplaats.

Als modelleur werk je als dé 3D professional in een integraal team. Tijdens het hele project, en dan hebben we het over indrukwekkend grote projecten, ben je van begin tot eind betrokken. En natuurlijk bekijk je het resultaat van jouw tekening op de bouwplaats.

Over de functie

De projectteams bij deze organisatie werken aan unieke en indrukwekkende projecten, bijvoorbeeld museums, scholen of overheidsgebouwen. Per project gaat er een integraal team aan de slag dat bestaat uit projectleiders, werkvoorbereiders, lead engineers en natuurlijk BIM modelleurs. Belangrijk binnen de organisatie en binnen zo’n team is dat je als teamlid vanuit je eigen specialisme de beste bijdrage levert aan het project. Als BIM modelleur elektrotechniek betekent dat: je werkt het project tot in de puntjes precies uit in een 3D model. En dat is nog maar een onderdeel van je afwisselende werkzaamheden, want je werkt mee aan het hele project. Van de VO fase tot de realisatie. 

  • Je werkt elektrotechnische installaties uit in Revit of Stabicad. 
  • Je ‘vertaalt’ de technische oplossingen die de lead engineers maken naar 3D modellen. 
  • Je stemt de modellen die je maakt af met andere leden van het team, bijvoorbeeld de BIM modelleur bouw. Want alle projecten worden integraal (dus ook voor bouw en werktuigbouwkunde) in één BIM-model uitgewerkt.
  • Natuurlijk wil je het resultaat van je werk ook in het echt zien. Daarom bezoek je de bouwplaats regelmatig.

Naast je werk als modelleur krijg je de mogelijkheid om mee te doen met het BIM-ontwikkelteam. Zo werk je ook mee aan de ontwikkeling van de organisatie en de doorontwikkeling van het modelleren. Volgens het motto ‘elke dag een stukje beter’. 

Vacaturedetails

Locatie
Rotterdam
Salarisindicatie
€2762 – €4007
Dienstverband
Vast (vanaf 32 uur)

Jouw werkgever

Bij deze organisatie komen techniek en IT samen, altijd voor mooie projecten in de bouw. Dat samen geldt niet alleen voor de specialisaties van het bedrijf. Je werkt ook letterlijk samen. Voor alle collega’s geldt: je zit en werkt letterlijk naast elkaar. En je puzzelt naast elkaar! Er is geen strakke manier van werken die voorschrijft hoe het altijd gaat. Je bepaalt samen hoe je een vraag aanpakt. Dat doe jij en dat doen alle ruim 150 collega’s die voor de andere onderdelen van de organisatie werken. Vanzelfsprekend wordt jouw eigen initiatief en verantwoordelijk zeer gewaardeerd. Werk je ook mee aan de waardevolle cultuur?

Wij bieden

Je krijgt eerst een contract van Werfum – net als trouwens ook andere collega’s die via Werfum bij deze organisatie werken. Natuurlijk bieden we je met dat contract de voordelen van het bedrijf. 

  • Unieke projecten en een unieke werkplek in Rotterdam.
  • Een vaste baan na een tijdelijk contract.
  • Een functie voor 32-40 uur.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.762,- tot € 4.007,- op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. 
  • De mogelijkheid om mee te denken over innovatie op jouw vakgebied.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting installatietechniek .
  • Je zoekt een vaste nieuwe baan.
  • Ervaring met modelleren in Revit/Stabicad.
  • Bij voorkeur kun je werken met Solibri en heb je ervaring met UAV-GC
  • Als professional én dankzij jouw kennis van techniek werk je zelfstandig.
  • Voor deze organisatie is erg belangrijk: heel veel enthousiasme!

Interesse in deze baan?

Peter beantwoord je vragen graag telefonisch via 06-82785910 of via de mail. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook. 

Solliciteren

Werfum werft voor deze vacature en deze organisatie. Neem contact op met Peter Stemerding. Ook als je twijfelt over je werkervaring of kennis. Wil je bespreken welke andere mogelijkheden er zijn, bij dit bedrijf of bij een van de andere organisaties die de mooiste vacatures delen met Werfum professionals? Laat het weten.   

Solliciteren


98156

22381

BIM-modelleur elektrotechniek (Regio Rotterdam)