BIM-modelleur bouw (Regio Rotterdam)

Vertaal technische oplossingen, modelleer en check je eigen tekeningen op de bouwplaats in (de omgeving van) Rotterdam. Als modelleur werk je mee aan alle fases van indrukwekkende bouwkundige projecten. 

Vertaal technische oplossingen, modelleer en check je eigen tekeningen op de bouwplaats in (de omgeving van) Rotterdam. Als modelleur werk je mee aan alle fases van indrukwekkende bouwkundige projecten. 

Over de functie

Zoals je natuurlijk weet bestaat een project uit verschillende fases. Jij bent belangrijk tijdens al die fases: van VO tot en met de realisatie. Dat alleen al maakt je werk heel breed. En dan werk je ook nog eens bij een organisatie met indrukwekkende projecten voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, overheid of museums. Die projecten worden altijd uitgewerkt in één BIM-model. Bouw, werktuigbouw en elektrotechniek worden dan dus, zoals het ook past bij de organisatie, gecombineerd. Op die manier werk je als professionals beter samen en voorkom je eventuele technische problemen. Jouw verantwoordelijkheid is het bouwkundig ontwerp. Dit is je werk:

  • Je vertaalt de technische oplossingen van engineers en ontwerpleiders naar 3D modellen.
  • Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het bouwkundige deel.
  • Je maakt ontwerpen in Revit.
  • Je werkt mee in het BIM-model, tijdens alle fases van het project.
  • Dat doe je niet alleen op kantoor, ook op de bouwplaats van de projecten zie je hoe jouw tekeningen er in het echt uit komen te zien. 

Naast je werk als modelleur krijg je de kans om aan te sluiten bij het BIM-ontwikkelteam. Deze organisatie werkt elke dag aan het verder ontwikkelen in techniek, bouw en IT. Daar doet het BIM-team ook aan mee, door steeds te kijken naar een vernieuwende manier van modelleren. 

Vacaturedetails

Locatie
Rotterdam
Salarisindicatie
€2762 – €4007
Dienstverband
Vast (vanaf 32 uur)

Jouw werkgever

Bij deze organisatie komen techniek en IT samen, en dat allemaal voor opdrachten in de bouw. De utiliteitsprojecten lopen enorm uiteen met opdrachten in nieuwbouw, transformatie of renovatie van overheidsgebouwen, onderwijsinstituten of museums. Dat samenkomen van specialisaties geldt niet alleen voor het bedrijf. Het geldt ook voor het werken: je zit en werkt letterlijk naast elkaar. En je puzzelt naast elkaar! Er is geen strakke manier van werken die voorschrijft hoe het altijd gaat. Je bepaalt samen hoe je een vraag aanpakt. Dat doe jij en dat doen de ruim 150 collega’s die ook voor de andere onderdelen van de organisatie werken. Vanzelfsprekend wordt jouw eigen initiatief en verantwoordelijk daarbij zeer gewaardeerd.

Wij bieden

Je krijgt eerst een contract van Werfum – net als trouwens ook andere collega’s die bij deze organisatie werken. Natuurlijk bieden we je in dat contract de voordelen van het bedrijf. 

  • Een vaste baan na een tijdelijk contract.
  • Een functie voor 32-40 uur.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.762,- tot € 4.007,- op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. 
  • De zekerheid van unieke projecten.
  • Weet je nog niet alles? Dan leer je het tijdens je werk.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting bouwkunde.
  • Je zoekt een vaste nieuwe baan.
  • Werkervaring met Revit.
  • Bij voorkeur kun je werken met Solibri en heb je ervaring met UAV-GC
  • Als professional én dankzij jouw bouwkundige kennis kun je zelfstandig werken.
  • Voor deze organisatie is erg belangrijk: heel veel enthousiasme!

Interesse in deze baan?

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Peter Stemerding van Werfum professionals op 06-82785910.

Solliciteren

Werfum werft voor deze vacature en deze organisatie. Neem contact op met Peter Stemerding. Ook als je twijfelt over je werkervaring of kennis van bijvoorbeeld BIM. Je kunt en mag in deze baan namelijk nog veel leren. Wil je bespreken welke andere mogelijkheden er zijn, bij dit bedrijf of bij een van de andere organisaties die de mooiste vacatures delen met Werfum Professionals? Laat het weten.

Solliciteren


98156

22385

BIM-modelleur bouw (Regio Rotterdam)