Mutatie vakman woningstichting (Regio Eibergen)

Ben jij een gepassioneerde timmerman met een hart voor het vak? Heb je altijd al willen bijdragen aan het vernieuwen van oude, vervallen huizen naar hun oorspronkelijke glorie? Dan is dit jouw kans!

Ben jij een gepassioneerde timmerman met een hart voor het vak? Heb je altijd al willen bijdragen aan het vernieuwen van oude, vervallen huizen naar hun oorspronkelijke glorie? Dan is dit jouw kans!

Over de functie

Als timmerman knap je huurwoningen op. Voor de woningstichting. Voor woningen die kort zijn verhuurd, voer je herstel- en reparatiewerkzaamheden uit. Zo vervang je een slot, stel je een deur af en werk je beschadigingen bij van kapotte kozijnen. Als mutatietimmerman bestaat je baan uit twee onderdelen. 

  • Je voert kleine reparaties uit en pakt spoedklusjes op. Je plaatst een stopkraan (snekkoppeling) of je monteert een keuken af.  
  • Je knapt de hele woning op. Samen met jouw collega’s. Zo plaats je een nieuwe wand, vervang je een gipsplafond en plaats je een nieuwe keuken.  

Je zorgt ervoor dat de huurders weer heerlijk kunnen wonen. Mooi toch! In samenwerking met de uitvoerder en projectleider zorg je ervoor dat projecten veilig, volgens plan en binnen budget worden uitgevoerd, waarbij jij de ogen en oren op de werkvloer bent.

Vacaturedetails

Locatie
Eibergen
Salarisindicatie
€3615 – €4000
Dienstverband
Vast (vanaf 40 uur)

Jouw werkgever

Voor de woningstichting in Eibergen is jouw werkgever de vaste onderhoudspartner voor het onderhouden van de woningen. Ze kiezen bewust voor onderhoud. Geen grote nieuwbouwklussen, maar met elkaar mooi werk maken. In de Achterhoek. Het team waar je in werkt bestaat uit vakkundige, nette en positieve vakmensen. Net als jij!  

Wij bieden

  • Werken bij de mensen thuis. Als onderhoudstimmerman.
  • Een salaris dat wel kan oplopen tot €4.000,00 bruto per maand.
  • Inschaling volgens de cao Bouw & Infra. Je ontvangt bouwpensioen, 20 adv-dagen, 25 vakantiedagen, vakantiegeld en alle overige afspraken uit de cao.
  • Een fijn gevulde bus met het juiste (elektrische) gereedschap en een tablet om je werkbonnen op te zien.
  • Een topbaan waar je weer blij van wordt.

Wij vragen

  • Ervaring als timmerman. Je hebt in elke kamer van een huis weleens geklust. 
  • Je straalt positiviteit uit en hebt een enthousiaste instelling. Je hebt er zin in!
  • Ieder mens is anders is, dat weet je en daar handel je naar. 

Interesse in deze baan?

Klussen op je eigen tempo, lekker dicht bij huis met fijne collega’s om je heen. Wat wil je nog meer! Neem contact met me op en ik vertel je er alles over.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met  Chiel Huisjes  van Werfum bouw & techniek op  0651772648of   0887775500.

Solliciteren


98087

22553

Mutatie vakman woningstichting (Regio Eibergen)