Onderhoudstimmerman woningbouwvereniging (Regio Duiven)

Fijne collega’s, lekker dichtbij en een eigen bus. Zo mag jouw nieuwe baan er uitzien. Bij de woningbouwvereniging. werkt in het onderhoudsteam en zorgt voor het dagelijks onderhoud van de woningen. Het mooie werk! Lijkt het je wat? 

Fijne collega’s, lekker dichtbij en een eigen bus. Zo mag jouw nieuwe baan er uitzien. Bij de woningbouwvereniging. werkt in het onderhoudsteam en zorgt voor het dagelijks onderhoud van de woningen. Het mooie werk! Lijkt het je wat? 

Over de functie

Repareren, klussen en bouwen doe je al jaren. Zelfstandig werken vind je heerlijk. De vrijheid in je werk is belangrijk voor je. Al kun je ook goed samen met collega’s een klus oppakken. Jouw werkdag begint met een melding op je tablet. Vervolgens rij je naar de bewoner die de reparatiemelding heeft geplaatst. Je lost het probleem op en rijdt door naar de volgende klus. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Het opknappen van woningen. Daar geniet je echt van. Of het nou gaat om een slaapkamer, woonkamer of badkamer.  
  • Service en onderhoud. Gaat de deur niet meer goed op slot? Of het kozijn niet meer open? Jij regelt het. Is de klus geklaard? Dan pak je de volgende bon op. 

Je bent veel bij de huurders thuis en daarom kun je uitstekend communiceren. Ook als je nog niet alle werkzaamheden beheerst, vragen we je toch om te solliciteren. Samen met jou geven we de beste invulling aan jouw nieuwe baan!

Vacaturedetails

Locatie
Duiven
Salarisindicatie
€2750 – €3750
Dienstverband
Vast (vanaf 40 uur)

Jouw werkgever

Vastgoedonderhoud zit jouw werkgever in het bloed. Je werkt straks bij een stabiel installatiebedrijf, dat vastgoed renoveert en onderhoudt. Er hangt een goede sfeer. Er zijn korte lijnen, er is goed overleg en iedereen kan eerlijk zijn. En jouw collega s hebben, net als jij iets voor elkaar over. Naast plezier, staan ook kwaliteit, gezondheid en veiligheid voorop.

Wij bieden

  • Een werkgever die kijkt naar wat jij belangrijk vindt, oftewel; een baan om trots op te zijn.
  • Een startsalaris van €2.750,00 tot €3.750,00 bruto per maand.
  • Je werkt in de cao Schilders en glaszetbedrijf. Je krijgt een goed pensioen, 7 adv-dagen, 25 vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Een eigen bus, PBM’s, kleding, gereedschap. Mis je wat? Wordt geregeld.
  • Een werkweek van 37,5 uur. Dus jouw weekend begint op vrijdag om 12:15.

Wij vragen

  • Ervaring is belangrijker dan diploma’s. Je loopt al even mee en hebt al vele woningen van binnen en buiten gezien. Je hebt ervaring in klussen, repareren en renoveren. 
  • Je gebruikt graag eerst je hoofd en daarna je handen. 
  • Je bent enthousiast en je weet goed om te gaan met verschillende typen bewoners. 

Interesse in deze baan?

Heb je er zin in? Bel gerust, dan bespreken we samen de mogelijkheden! Of drink eerst een kop koffie op kantoor, dan kijken we samen naar de volgende stap in jouw carrière.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met  Chiel Huisjes  van Werfum bouw & techniek op  0651772648of   0887775500.

Solliciteren


98087

22555

Onderhoudstimmerman woningbouwvereniging (Regio Duiven)